top of page
UTHYRNINGSPOLICY
Denna uthyrningspolicy gäller för:

Paréa AB (nedan "Parea)
Kalkylvägen 3
433 53 Mölnlycke, Sverige

E-mail: hej@weareparea.se
Telefon: 0707260001

och har för avsikt att konstituera inom vilka ramar Paréa utövar sin kontorshotellsverksamhet.

1. Paréa erbjuder tjänster och lokaluthyrning uteslutande till företagskunder som är momsregistrerade och som bedriver endast laglig & momspliktig verksamhet i enlighet med svensk skattelagstiftning.

2. Paréa erbjuder ett "medlemskap" mot en månatlig medlemskapsavgift. Alla medlemmar måste vara verksamma i ett bolag som är kund till Paréa och alla medlemmar registreras i Paréas medlemsdatabas. Vid registrering i medlemsdatabasen får medlemmen ett medlemskort utställd i dennes namn som ger tillgång till Paréas lokaler.

3. Medlemskapet hos Paréa innefattar nedan, ej uttömmande lista av tjänster och produkter: 

3.1 Exklusiv tillgång till Paréas möblerade lokaler, internetuppkoppling, städtjänst, posthantering, tillgång till hygienartiklar, tillgång till skrivare och utskrifter, förvaringsskåp, tillgång till bokning av konferensrum, tillgång till privat gym & servering av kaffe och te.

3.2 Ett medlemskap ger ej tillgång till en dedikerad arbetsplats utan arbetsplatser erbjuds i mån om utrymme i öppet kontorslandskap. 

4. Endast medlemmar, medlemmars gäster eller externa kunder som köper en konferenstjänst ges tillgång till Paréas lokaler. 


5. Medlemmar har rätt att ta emot konferens- och mötesgäster. Vid varje besök av extern gäst krävs att en medlem som är verksam i företaget som välkomnar gästen, är fysiskt närvarande i Paréas lokaler. Alla gäster måste registreras vid receptionen vid ankomst till Paréas lokaler. 

6. Paréa erbjuder uthyrning av privata kontor. För att kunna hyra ett kontor hos Paréa krävs ett aktivt medlemskap enligt punkt 2 för varje person som nyttjar det privata kontoret. Utöver produkter och tjänster inom ramarna för ett medlemskap, ingår vid uthyrning av kontor att kontoret utrustas med ett skrivbord och en skrivbordsstol per aktivt medlemskap samt förvaringsmöbel. Kontoren hyrs ut exklusivt var för sig, till en individuell företagskund vardera.

7. Paréas konferensrum som är bokningsbara för medlemmar är utrustade med teknisk utrustning såsom digital skärm, mikrofon, kamera och högtalare. Vidare ingår även penna, anteckningsblock, kaffe/te och bordsvatten vid bokning av konferensrum. 
 
bottom of page